Lägenhetsrenovering Malmö

Aktiv Bygg i Malmö AB – lägenhetsrenovering Malmö

Din personliga hjälp

Aktiv Bygg i Malmö AB erbjuder lägenhetsrenovering i Malmö. Vi är ett företag med lång erfarenhet, omfattande kompetens och goda referenser. Här får du alltid kvalitetsjobb till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder även renovering av bland annat kök men vi tillhandahåller många tjänster utöver detta, däribland markarbeten och måleriarbeten, läs mer här. Här får du alltid hjälp av proffs som alltid genomför arbetet med enorm precision och ett stort fokus på hög kvalitet.

Hos oss är du och ditt projekt i goda händer!

En pålitlig partner

Vi på Aktiv Bygg i Malmö AB är totalentreprenörer som erbjuder totalentreprenad, både in- och utvändigt. Vårt företag har ett nära samarbete med elektriker, grävarbetare samt företag inom isolering och VVS. Detta gör att vi kan erbjuda heltäckande lösningar, av oss får du hjälp med hela processen från offert till det slutgiltiga resultatet. Med oss kan du känna dig trygg i att få rätt hjälp, och du kan få rotavdrag för många av tjänsterna.

Nöjda kunder

När du i Skåne anlitar oss för lägenhetsrenovering kommer vi lägga ner hårt arbete för att uppnå ett kvalitativt resultat. För att du som kund till oss ska bli helt nöjd med arbetet vi utför kommer vi i så stor utsträckning som möjligt anpassa arbetet efter dina personliga önskemål och behov. Därmed kommer du få hjälpen som du söker. Vi har under våra aktiva år haft många nöjda kunder.

VÅRA TJÄNSTER

lägenhetsrenovering malmö

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett svar så snabbt som möjligt. 

Contact Us

Aktiv Bygg i Malmö AB

Baragatan 11, 212 28 Malmö